Interesse?

Onze e-learning modules

Naast het ontwikkelen van e-learning modules op maat, levert A&D Totaal ook kant-en-klare e-learning modules. Bekijk hieronder het actuele aanbod. Alle modules bevatten diverse soorten media waarbij we innovatieve technieken toepassen. Denk aan animaties, Virtual Reality, interactieve video's, scenario's en gamification. Wil je zelf een e-learning module van A&D Totaal gaan gebruiken, los of in combinatie met een praktijktraining? Of ben je zelf praktijkopleider, maar wil je e-learning modules bij ons inkopen? Neem contact met ons op voor een demo! Wil je geen kant-en-klare module, maar heb je interesse in een op maat gemaakte e-learning module, of wil je een bestaande e-learning module aanpassen naar jouw wensen? Kijk dan op: e-learning op maat

BHV

Onze BHV-module is onze eerste module en kent al meer dan tien jaar ontwikkeling. Ook hebben we een uitbreiding voor de zorg en kinderopvang. Verder zijn er afgeleide modules van de BHV-module beschikbaar zoals alleen het onderdeel Brandbestrijding en Ontruiming of Eerste Hulp.

EHBO

De e-learning module EHBO zorgt ervoor dat een cursist de theorie zelf kan leren en alleen nog maar op een praktijkdag alle vaardigheden hoeft te oefenen. De module bevat alle gangbare theorie die men in de diverse Eerste Hulp boeken tegen kan komen.

EHBO

Kinder Eerste Hulp

Met de e-learning module Kinder Eerste Hulp, die goedgekeurd is door het NIKTA, bereidt de cursist zich voor op de praktijkdag Kinder Eerste Hulp. Wanneer de cursist de theorietoets behaalt en de praktijkdag met een voldoende afsluit dan voldoet de medewerker aan de Wet IKK.

Kinder Eerste Hulp

Bewustwording Veiligheid

De e-learning module 'Bewustwording Veiligheid' is een module waarbij de focus op preventie ligt. Bij bijvoorbeeld BHV en EHBO is de insteek om iemand te leren wat hij/zij moet doen wanneer er al iets gebeurd is, bij deze module leert iedere medewerker juist wat zijn/haar rol is om calamiteiten te voorkomen.

VCA-Basis

De e-learning module VCA-Basis is nieuw in ons 'assortiment'. Met deze e-learning module bereidt een medewerker zich voor op het officiële examen VCA-Basis. Een praktijkgerichte e-learning module die (deels) als vervanging kan dienen voor een klassikale training. Verwacht begin 2024.

VCA-Basis

Leren omgaan met stress

Stress heeft een negatieve lading gekregen, maar is dus in de basis iets positiefs. Een positieve benadering ervan is dan ook enorm belangrijk. De negatieve gevolgen van stress zijn echter wel de belangrijkste oorzaak van verzuim onder werknemers. Het is een maatschappelijke trend en een gevolg van de hoge eisen die we aan onszelf en anderen stellen. Deze e-learning module is erop gericht om inzicht te geven op alle zaken die van invloed zijn op het begrip stress en welke invloed je zelf hebt. Verwacht begin 2024.