Neem hier contact met ons op

Ik heb interesse

Persoonlijke verandering

Een persoonlijke verandering begint met een bepaalde innerlijke behoefte om iets te veranderen in jouw leven. Een persoonlijke verandering komt echter niet zomaar tot stand. Het afleren van ingesleten gewoontes en het aanleren van nieuwe gewoontes is een proces waar je doorheen moet. Met een verandertraject van A&D Totaal bieden we je de kennis en inzichten om zo'n verandering ook daadwerkelijk blijvend te laten zijn. Je hebt er niks aan om namelijk uiteindelijk weer te vervallen in je oude gewoontes. Bij A&D Totaal bieden we zo'n verandertraject in twee vormen aan: een persoonlijk verandertraject waarbij je 1-op1 met een coach gaat zitten om een specifiek plan voor jou op te stellen of een themareis waarin je in een groep diverse onderwerpen bespreekt en daarnaast geniet van welverdiende rust in een mooie omgeving.

Individueel traject

Bij een individueel verandertraject zullen we starten met een intakegesprek. Op basis van dit intakegesprek zullen we een plan opstellen om jouw specifieke veranderbehoefte te bereiken.

Individueel traject

Themareis

Ga mee op een themareis! Ook bij een themareis zullen we starten met een intakegesprek. Na dit intakegesprek nemen we jouw specifieke behoeftes mee en passen dit in, in de themareis. Na de themareis kun je er dan alsnog voor kiezen om een persoonlijk verandertraject te starten. Ook kan een themareis prima samengaan met een persoonlijk verandertraject.

Themareis