Ontruimingsplattegronden

Volgens de NEN 1414 norm!

Ontruimingsplattegronden moeten in ieder gebouw aanwezig zijn waar een brandmeldinstallatie verplicht gesteld is. A&D Totaal maakt ontruimingsplattegronden volgens de laatste norm (NEN 1414).  A&D Totaal levert ontruimingsplattegronden op A3 formaat en in een bijpassende kliklijst. Zodoende voldoet u aan de actuele wet- en regelgeving en doet u geen afbreuk aan de uitstraling van uw gebouw. Ook is het mogelijk om kliklijsten in kleur naar uw wens te leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een gelamineerde ontruimingsplattegrond. Bij projecten bij het opstellen van meerdere vluchtwegplattegronden kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden. Hoe gaat A&D Totaal te werk bij het maken van ontruimingsplattegronden?:

  • Eerst zal onze CAD tekenaar inventariseren hoeveel ontruimingsplattegronden er benodigd zijn. Wij geven u een eerlijk advies zodat u aan de wet- en regelgeving voldoet en niet teveel plattegronden laat maken. Dat zou ten eerste zonde zijn van de kosten en daarnaast geen toegevoegde waarde hebben.
  • A&D Totaal stemt af wat uw eventuele aanvullende wensen zijn.
  • Voor het opstellen van ontruimingsplattegronden zijn digitale tekeningen van het gebouw nodig. Wanneer u hierover beschikt (in een geschikt bestandsformaat) dan zal er door A&D Totaal een offerte opgesteld worden op basis van de inventarisatie.
  • Na eventuele goedkeuring van de offerte, zult u binnen een aantal weken de ontruimingsplattegronden geleverd krijgen volgens uw voorkeurswensen. Ook spoedopdrachten kunnen wij verwerken.

Neemt u contact op met A&D voor een gespecificeerde offerte bij afname van meerdere vluchtwegplattegronden en eventuele wensen m.b.t. bijvoorbeeld de kliklijsten.