Wil je meer weten?

Interesse?

E-learning BHV

Wil je meer weten over e-learning BHV van A&D Totaal?

Neem hier contact met ons op

Ik heb interesse

E-learning BHV bij A&D Totaal is iets unieks. Onze inhoudsdeskundigen (BHV-instructeurs) hebben samen met onze onderwijskundigen, mediaspecialisten en techneuten een eigen e-learning BHV-module ontwikkeld. Doordat wij al deze specialisten in eigen huis hebben, zijn we in staat gebleken een zeer leerzame, gebruiksvriendelijke en praktijkgerichte BHV-module te ontwikkelen.

Een mix aan leermiddelen

In onze e-learning modules vind je veel verschillende leermiddelen terug. Een mix van animaties, video's, geluidsfragmenten, afbeeldingen, tekst, oefentoetsen en zelfs Virtual Reality! We proberen deze leermiddelen zo in te zetten dat het leereffect optimaal is en dat de cursist met plezier de e-learning module doorloopt.

Een mix aan leermiddelen

Continue ontwikkeling

In de e-learning modules van A&D Totaal wordt ieder jaar veel energie gestopt om deze te blijven onderhouden. Dat betekent dat de e-learning modules continu aansluiten bij de laatste richtlijnen, maar ook continu vernieuwd worden om de modules aantrekkelijk te houden voor de cursist.

Continue ontwikkeling

Geschikt voor iedereen

De BHV-module is in de basis geschikt voor een grote doelgroep. Zowel het systeem als de module zelf is gebruiksvriendelijk. Zodoende is e-learning BHV van A&D Totaal geschikt voor jong en oud, ervaren of onervaren. Daarnaast is de module geschikt voor alle branches en hebben we met onze ervaring in diverse branches zelfs toevoegingen gedaan voor de zorg en kinderdagopvang.

Geschikt voor iedereen

Maatwerk

Doordat A&D Totaal erg flexibel is en alle specialisten in eigen huis heeft, is A&D Totaal ook in staat om maatwerk toe te voegen aan e-learning modules. Soms door de toevoeging van BHV-procedures en ontruimingsplannen, soms met video's van de gebouwen waar de BHV'ers werken. Zo zijn we ook in staat voor onze klanten een eigen leeromgeving (LeerManagementSysteem/LMS) te creëren met een eigen internetadres.

Maatwerk

Te koppelen

Middels een zogenaamde LTI-verbinding kunnen we onze e-learning modules ook koppelen met uw eigen leeromgeving. Vaak is het zo simpel als het delen van een aantal codes en sleutels. Zodoende hebben jullie cursisten direct toegang vanuit jullie eigen leeromgeving. En cijfers worden vanuit onze omgeving naar jullie omgeving verstuurd. Wel zo makkelijk voor de cursisten!

Te koppelen

Voor opleiders

Ben jij zelf een (praktijk)opleider en ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en moderne e-learning module BHV? Dan ben je aan het juiste adres. Ook jij kunt gebruik maken van de e-learning module BHV voor jouw eigen klanten. Meerdere praktijkopleiders zijn je al voorgegaan. Zelf cursisten aanmelden en zelf inzicht in de rapportages van de cursisten: het is allemaal mogelijk.

Referenties