Wil je een vrijblijvende demo?

Interesse?

E-learning voor opleiders

Onze e-learning modules worden zowel rechtstreeks gebruikt door de eindklant en hun cursisten, maar ook meerdere (praktijk)opleiders kopen de e-learning modules in voor hun eigen klanten. Dit vanwege onze flexibele mogelijkheden, hoge kwaliteit en de aantrekkelijke tarieven. Binnen een dag kunnen we jouw eigen omgeving ingericht hebben en kun je beginnen met het aanmelden van jouw klanten en cursisten. Onze e-learning omgevingen en e-learning modules zijn 'plug and play', maar het is zelfs mogelijk om eigen materiaal toe te voegen of maatwerk te leveren.

De e-learning modules

Op de pagina e-learning modules vind je al onze kant-en-klare e-learning modules. Momenteel zijn de modules BHV en Bewustwording Veiligheid ook in te kopen door (praktijk)opleiders. Naast onze kant-en-klare e-learning modules ontwikkelen we ook e-learning modules op maat. Op onze pagina over e-learning op maat vind je hoe we samen een e-learning module ontwikkelen.

De e-learning modules

Eigen omgeving

Voor iedere opleider richten we een eigen omgeving in met een eigen internetadres gebaseerd op jouw bedrijfsnaam. Verder zal deze omgeving standaard links naar jouw bedrijf bevatten en jouw eigen logo's. Zo heb je een afgeschermde omgeving voor jou en jouw klanten waarin je zelf cursisten kunt toevoegen en beheren.

Eigen omgeving

Te koppelen

Middels een zogenaamde LTI-verbinding kunnen we onze e-learning modules ook koppelen met jouw eigen leeromgeving. Vaak is het zo simpel als het delen van een aantal codes en sleutels. Zodoende hebben jullie cursisten direct toegang vanuit jullie eigen leeromgeving. En cijfers worden vanuit onze omgeving naar jullie omgeving verstuurd. Wel zo makkelijk voor de cursisten!

Te koppelen

Diverse rollen en rechten

Door het gebruik van meerdere standaardrollen kun je op diverse lagen toegang krijgen in jouw eigen omgeving. Hiermee kun je rollen creëren waarmee gebruikers aangemaakt worden, maar kun je ook rollen creëren waarmee de voortgang van de cursisten gevolgd kan worden. Ideaal om administratieve taken te onderscheiden van die van de docent.

Diverse rollen en rechten

Rapportages

In jouw eigen omgeving kun je diverse rapportages bekijken en exporteren in diverse formaten. Ideaal om jouw klant te informeren over de voortgang van cursisten. Denk aan een overzicht met behaalde cijfers, een overzicht met bekeken pagina's en bestede tijd en diverse overzichten met zelfs logbestanden.

Rapportages

Hoge kwaliteit en betaalbaar

Doordat wij onze e-learning modules in eigen beheer produceren, zijn wij in staat gebleken om naast het leveren van hoogwaardige e-learning modules ook zeer competitieve tarieven te hanteren. Opleiders die overstappen merken het dus ook in de portemonnee. Twijfel dus niet langer en leg contact met ons voor de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit en betaalbaar