Docentassistent gezocht

De functie docentassistent bij A&D Totaal is het beste te vergelijken met die van een onderwijsassistent. Echter zijn er behoorlijk veel verschillen. De focus bij de docentassistent ligt op het waarborgen van de veiligheid. Ook zul je als acteur/lotusslachtoffer optreden tijdens praktijkoefening. Daarnaast is de functie van een docentassistent fysiek soms best zwaar wanneer je met zware materialen zoals blusmiddelen moet werken.

  Functieomschrijving

  Als 'docentassistent' ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het materiaal dat benodigd is voor de praktijktrainingen. Dat betekent dat je vooraf zorgt dat alle materialen gebruiksklaar zijn. Vervolgens betekent het dat je tijdens de praktijktrainingen de docent ondersteunt en de veiligheid van de cursisten waarborgt. Daarnaast kun je tijdens praktijktrainingen als acteur ingezet worden. Na de training zorg je er weer voor dat alle materialen netjes opgeborgen worden. Ook hoort hier het onderhoud van materialen in onze werkplaats bij. De functie is daarmee het beste te vergelijken met een onderwijsassistent, met de focus op het waarborgen van de veiligheid.

  Een indruk van een werkdag

  • De trainingen kunnen zowel op locatie van A&D Totaal in Giesbeek uitgevoerd worden, maar bijvoorbeeld ook op een externe locatie in het land.
  • Bij A&D Totaal zijn er zowel trainingen die een hele dag duren, als trainingen die één dagdeel betreffen (bijvoorbeeld alléén de ochtend of alléén de middag).
  • Bij externe trainingen: omdat trainingen soms om 08.30 uur beginnen en de reistijd soms wel een uur kan zijn, betekent dit dat je soms vroeg op moet en al om 06.30 uur in de auto naar de cursuslocatie zit. Soms dien je zelfs nog even wat spullen in te laden vóór vertrek naar de cursus. Eenmaal aangekomen op de locatie bereid je alles voor en help je de docent tijdens de training. Ook zul je als acteur/fictief slachtoffer een rol spelen tijdens de praktijkoefeningen. Na afloop van de training ruim je alles op. Sommige trainingen zijn dagtrainingen en duren daarmee tot ongeveer 16.30 uur. Na de terugreis laad je nog even alle spullen uit en zit je werkdag erop. 
  • Bij trainingen op locatie van A&D Totaal: in principe geldt hetzelfde voor de trainingen op locatie van A&D Totaal, uiteraard vervalt de reisduur naar de externe locatie.
  • Tijdens de meeste veiligheidstrainingen werken we met veel simulatiematerialen die je dus klaarzet en opruimt. Sommige materialen zijn best zwaar in gewicht (brandblussers, gasflessen, reanimatiepoppen) en zul je zelfstandig in- en uit moeten laden in één van onze bedrijfswagens.

  Wij zoeken

  • Iemand die van aanpakken weet;
  • Iemand die flexibel is;
  • Iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft om ervoor te zorgen dat alle materialen functioneren en aanwezig zijn;
  • Iemand die op een nette en correcte manier kan communiceren met cursisten. Je bent als medewerker van A&D Totaal belangrijk voor het imago van het bedrijf en onze klantvriendelijkheid;
  • Iemand die dit werk voor de komende jaren als bijbaan wil gaan uitvoeren.

  Wat bieden wij?

  Als indicatie kun je aanhouden dat het werk voor ongeveer twee tot drie dagen in de week is. In overleg wordt dit een oproepovereenkomst met een bruto uurloon dat per uur uitbetaald wordt of een aanstelling op basis van 16 tot 24 uren. Dit bespreken we samen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd, variërend tussen de € 2300,- en € 2600,- bruto per maand. Dit genoemde salaris is het salaris bij een full-time aanstelling van 40 uur. Zoals je wellicht gelezen hebt zijn plezier en duurzaamheid belangrijke kernwaarden. Daarom kun je ook het volgende verwachten als medewerker van A&D Totaal:

  • 30 dagen doorbetaalde vakantie per jaar (bij full-time aanstelling van 40 uren).
  • Een pensioenregeling.
  • Vers fruit voor iedereen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Teambuilding en bedrijfsfeestje.
  • Ontspanning op kantoor met een dartbord, basketbalnet en massagestoel.

  Het traject

  Allereerst stuur je ons jouw CV toe met een korte motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent. Als jij ons een geschikte kandidaat lijkt, dan nodigen we je uit voor een gesprek. De medewerker die uiteindelijk onderdeel van het team van A&D Totaal gaat uitmaken, zal een kort opleidingstraject in gaan voordat hij/zij echt aan de slag gaat.