Docenten BHV/EHBO gezocht

A&D Totaal heeft een vijftal kernwaarden hoog in het vaandel staan: Plezier, Kwaliteit, Klantgerichtheid, Creativiteit en Duurzaamheid. Als we kijken naar onze kernwaarde ‘Klantgerichtheid’ dan vinden we het belangrijk dat we flexibel zijn naar onze klanten toe. In de praktijk kunnen klanten dat merken doordat we flexibel zijn met het inplannen van praktijktrainingen. Omdat we de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt hebben, willen we voorkomen dat dit ten koste gaat van deze flexibiliteit. Daarom zijn we op zoek naar flexibele docenten BHV/EHBO die ons bedrijf komen versterken. Zowel docenten die in oproep loondienst, parttime loondienst of als ZZP'er willen werken mogen reageren. We zijn daarbij op zoek naar mensen die zich herkennen in onze kernwaarden en die een langdurige samenwerking zoeken. Ben jij flexibel en wil jij onze flexibele schil voor de toekomst komen versterken? Lees dan verder en leg contact met ons!

  Functieomschrijving

  Als docent BHV en EHBO ben je het gezicht van A&D Totaal. Als docent BHV en EHBO van A&D Totaal ben je in staat om op een boeiende wijze de cursisten op te leiden tot praktijkgerichte BHV-ers en EHBO-ers. Je weet om te gaan met verschillende soorten cursusgroepen en weet de juiste aanpak te vinden om het maximale uit iedere cursusgroep te halen en de benodigde kennis en vaardigheden over te brengen op ieder individu.

  Wij zoeken

  • Iemand die flexibel is. Dat betekent dat we zowel open staan voor iemand die op oproepbasis of parttime in loondienst wil werken, maar ook ZZP’ers mogen reageren;
  • Iemand die in het bezit is van de benodigde diploma’s voor Eerste Hulp en/of Brandbestrijding en Ontruiming.
  • Iemand die een praktijkgerichte benadering van BHV en EHBO heeft;
  • Iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft om ervoor te zorgen dat de cursisten van A&D Totaal iedere les met de juiste kennis en vaardigheden afsluiten;
  • Iemand die op een nette en correcte manier kan communiceren met cursisten. Je bent als medewerker van A&D Totaal belangrijk voor het imago van het bedrijf en onze klantvriendelijkheid.

  Wat bieden wij?

  Het aantal uren dat je maakt is afhankelijk van de gekozen samenwerking. Dat kan op oproepbasis zijn in loondienst of als ZZP'er, waarbij het aantal uren per week zal verschillen. Maar we staan ook open voor iemand die parrtime in loondienst wil komen werken. Houd dan rekening met een gemiddeld aantal uren van ongeveer 16 uren per week.

  Het bruto loon wanneer je in loondienst werkt zal ongeveer tussen de € 2700,- en € 3200,- liggen (dit is het loon bij een full-time aanstelling van 40 uren). Het loon is uiteindelijk afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Zoals je wellicht gelezen hebt zijn plezier en duurzaamheid belangrijke kernwaarden. Daarom kun je ook het volgende verwachten als medewerker van A&D Totaal:

  • 30 dagen doorbetaalde vakantie per jaar (bij full-time aanstelling van 40 uren).
  • Een pensioenregeling.
  • Vers fruit voor iedereen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Teambuilding en bedrijfsfeestje.
  • Ontspanning op kantoor met een dartbord, basketbalnet en massagestoel.

  Het traject

  Allereerst stuur je ons jouw CV toe met een korte motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent. Als jij ons een geschikte kandidaat lijkt, dan nodigen we je uit voor een gesprek. De medewerkers die uiteindelijk onderdeel van het team van A&D Totaal gaan uitmaken, zullen een kort opleidingstraject in gaan voordat zij echt aan de slag gaan. Dit opleidingstraject houdt in dat je bekend gemaakt wordt met de onderwijskundige aanpak en procedures binnen A&D Totaal. De onderwijskundige aanpak en procedures, die de klanten van ons gewend zijn. Dit heeft als doel dat onze docenten een zelfde herkenbare aanpak hanteren, maar toch hun eigen identiteit als kunnen docent behouden.